Latest topics
» [b]Majlis OGY[/b]
Thu Jan 05, 2012 10:14 am by nolyzulkeply

» Sudut Agama
Sat Dec 31, 2011 3:25 pm by acik

» Mak Ngah Pidah
Thu Dec 29, 2011 2:50 pm by Dato' Kay

» INSYALLAH, BONG AKAN MENUNAIKAN UMRAH.
Fri Jul 29, 2011 5:29 pm by nolyzulkeply

» MAHLIS TAHLIL DAN BACAAN DOA SELAMAT
Mon Jul 04, 2011 9:30 pm by bong

» GOING FOR HOLIDAY
Fri Jun 10, 2011 1:38 pm by nozieanna

» MAK LONG, TAK SIHAT @ KUANTAN
Thu Jun 09, 2011 2:42 pm by acik

» BAKAL MAMA &............
Wed Jan 26, 2011 1:09 pm by Dato' Kay

» BERTUNANG!!!!?????
Tue Jan 11, 2011 10:42 pm by bong

Top posters
Dato' K (328)
 
acik (255)
 
bong (205)
 
CDM C.Man 369 (192)
 
nozieanna (177)
 
Ogy (150)
 
nolyzulkeply (126)
 
kak long (120)
 
aida (75)
 
CDM E-1 (74)
 

Poll
Log in

I forgot my password


Family Day 2009

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Tue May 05, 2009 7:14 pm

Dato' K wrote:
acik wrote:salam semua,
sori.. tak dapat datang meeting... he..he.. taktik tambah posting!
alhmdllah... ade lagi yang nak bertunang.. bagus tu.. yang baik elok di cepatkan. ketnya bete lah kata Nozie terh.. jangan lah berdempok dengan ari keluarga/ family day pulak. kita carik tarikh laing lah utk bertunang terh...
semuga di mudahkan semua urusan

berdempok???pepalihhh..tok penoh dengor komeh pkataan ineh...

anyway, kala buleh, kite buat mtg lps nolie bsanding malam terh lah...sabtu mala ahad..
ntoh la buleh tukor ke dok tarikh org nok btunang iterh...nampok maca nok sangek doh btunang nyerh..tp komeh tok buleh nok cakap lebih pasei isu neh, sebabnyerh org yae nok btunang terh akan sponsor barang2 utk bilik anok komeh di rumoh baru komeh iterh...hehehehe..kala ade sepupu or mok sedara yae nk sponsor per buleh jugekkkk..dialu-alukae

takpe..masa meeting terh nanteh kita tanya org terh bile ke tarikh sebenor dia nok bertunang..jeng..jeng..jeng..

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  bong on Wed May 06, 2009 12:12 am

nanti kak long nita xda kan.....
opppppps.....video conference......lupa..
kerjasama drp ahli2 amek dihargai...supaya datang, bersuara dan bawok duit...
kesian kat urusetia.....kerja ni susoh...sebab part-time....
penglibatan semua, akan memeriahkan & lebih bermakna untuk kita sekeluarga.......
avatar
bong
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 205
Join date : 2008-10-26
Age : 59
Location : tmn desawan,klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  kak long on Wed May 06, 2009 10:46 am

bong wrote:nanti kak long nita xda kan.....
opppppps.....video conference......lupa..
kerjasama drp ahli2 amek dihargai...supaya datang, bersuara dan bawok duit...
kesian kat urusetia.....kerja ni susoh...sebab part-time....
penglibatan semua, akan memeriahkan & lebih bermakna untuk kita sekeluarga.......

Komeh masa family day nanteh jadi VIP ajeh.. anok komeh kecik hek lageh. Komeh wakea ke Muaz n Anas serta Abi demeh untuk acara2 mase family day nanteh. Ini memang atas semangek Cucuaki.com ajeh komeh menghadirkan diri. Kala untuk family day opeh.. awe awe lagi komeh doh tarik diri...

p/s: Berdempok... eishh.. kala demeh selalu duduk dengan mok long mesti biasa dengor perkataaan ineh. tapi yalah.. selalunye perkataan ni digunakan dala cerita-cerita pasal kenduri kendaralah perh.. kala demeh tok melahu kat dapo. tok dengorlah perkataan ineh..
avatar
kak long
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 120
Join date : 2008-10-29
Age : 49
Location : Sec. 6C Wangsa Maju

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  acik on Wed May 06, 2009 3:57 pm

Dato' K wrote:

anyway, kala buleh, kite buat mtg lps nolie bsanding malam terh lah...sabtu mala ahad..
ntoh la buleh tukor ke dok tarikh org nok btunang iterh...nampok maca nok sangek doh btunang nyerh..tp komeh tok buleh nok cakap lebih pasei isu neh, sebabnyerh org yae nok btunang terh akan sponsor barang2 utk bilik anok komeh di rumoh baru komeh iterh...hehehehe..kala ade sepupu or mok sedara yae nk sponsor per buleh jugekkkk..dialu-alukae

weh! Dato' K....
tugas tetap tugas,...
sponser bilek anok cerita laing.. sebagai org yg berhak, Dato' kena pertahae kee.. tarikh keramat tu... kena lobi bebetel lah tarikh ari keluarga neh...
Go kart Weh!.. Go kart !
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  acik on Wed May 06, 2009 4:00 pm

nozieanna wrote:

yelah Acik..tak penoh dngor pern perkataan berdempok neh..hehe
dala meeting neh nanti boleh jugek bincang psal t-shirt. selain iteh...kpeda sesape yg nok bayor duit yuran terh buleh la bawak duit tereh bayor cash.hehe

Acik..buat video call la kalau nok joint meeting..kui3.

' berdempok' ka long kate.. kena tanya mok long lah... lupa pulak ayat nok terangkan.
asei video call tu... payoh sikit.. sbb badan dah beso.. kang deme terkejerk pulak nengok acik, tereh tamboh ration makanan family day. Laughing
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  aida on Wed May 06, 2009 5:20 pm

nozieanna wrote:
pada cucu2 aki yg dngornye ada ura2 nok bertunang bulan 12 neh..carilah bulan laien weh...nanti clash ngn Family day.. lol!

jgn risa.. insyaAllah tekderh terdempok-dempok nye dg tarikh Family Day terh.. die nye per mesti la nok pegi Family Day terh.. Very Happy
avatar
aida
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 75
Join date : 2008-10-20
Age : 35
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  sella on Fri May 08, 2009 9:52 am

sape keh hok nok btunang terh??haha...k.nozie mendekeh??

sella
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 34
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  Ogy on Tue May 12, 2009 9:51 am

Sape weh yang nok bertunang?
Ce kabo sikit......
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  icah on Wed May 13, 2009 1:30 am

sella wrote:sape keh hok nok btunang terh??haha...k.nozie mendekeh??

x mungkin la k.nozie sbb die tengoh bizi mensetel ke ttg pameli day nih..
org yg bertanye terh gamok kaih yg nok bertunang nyeh..
Razz
kepade tuan yg empunye diri elok la mengaku..hehehe...

icah
Ahli Pemalu..Hehe
Ahli Pemalu..Hehe

Posts : 16
Join date : 2008-10-29
Age : 33
Location : nilai 3

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  CDM C.Man 369 on Fri May 15, 2009 11:47 pm

komeh ke? he..he..he
tahniah la kat org yg nak bertunang terh, same profesion ke?

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Fri May 29, 2009 9:36 am

salam semua...
kepada cucu2 aki, mok2 / ayoh2 sedara dan juge anok2 sedara.. jgn lupe sabtu mala nanteh kita ada meeting family day..ngn pasal t-shirt sekali..

sape2 yg rasa nok bayor utk family day / t-shirt pada mala iteh amat2la di alukan.. Very Happy

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  CDM C.Man 369 on Wed Jun 03, 2009 2:12 am

setuju2, eh, mane ade meeting baru2 ni la. he..he..he

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Thu Jun 04, 2009 9:36 am

CDM C.Man 369 wrote:setuju2, eh, mane ade meeting baru2 ni la. he..he..he

goneh gaye ke nok meetingnye..suma sibuk main daun terup & berkaraoke..sampai pagi pulak terh.. Cikgu man la yg nyanyi paling banyok lagu.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Thu Jun 04, 2009 11:33 am

salam semua...
w/p meeting tak dapat diadakan baru2 ineh..komeh nokla menyampaikan perkara2 penting berkenaan family day kite ineh...

kepada cucu2 aki yg masih belum bayor start dari bulan 2-5 diharap sila2 lah bayor..nanti time nok pergi tek dehla kena bayor banyok sgt kala dah bayor bulan2.. duit iteh buleh jugek buat bayor deposit hotel.. Very Happy

komeh tak pasti stakat neh berapa banyok duit yg kita ada..bendahari nye asyik bz je tak sempat nok check akaun.. diaharap nanti bendahari akan post kat sini jumlah yg sebenornye..

rasanye masa family day thn lepas kita dah lantik wakil bagi setipa family.. wakil neh bertanggungjawab utk memaklumkan kpd ahli2 keluarga demeh yg lain ttg apa2 perubahan/perkembangan terbaru..dan juge utk mengingatkan pada ahli2 keluarga jgn lupe buat bayaran tiap2 bulan Laughing

ineh senarai nama wakil setiap family..jalankanlah tanggungjawab anda utk bersama2 menjayakan family day cucu2 aki..hehe

Family ayoh ngah - Fiza
family mok teh - icah
family mok nyang - sella
family andak - ogy
family acik - acik
family pak lang - tikah
Family acu - che gu man
family abg.su- asyraf

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  bong on Fri Jun 05, 2009 12:46 am

tq for the update.....
setuju......bayaran tu elok lah dibuat drp sekarang...supaya tidak membebankan!!!!
Berilah kerjasama yg jitu untuk menjayakan "Family Day keluarga Mohd Salleh & Milah"
avatar
bong
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 205
Join date : 2008-10-26
Age : 59
Location : tmn desawan,klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  acik on Fri Jun 05, 2009 3:04 am

Insyallah looking forward... 1 Nov 09.

pasal family day kita .... munkin clash dgn conference pakcik di India dan acik munkin teman Pakcik...
Sarah dgn Sofee teringin bebenor ke EAGLE RANCH neh. sape sape ade idea... kome nok tumpangkan deme berdua tu kat maneh weh! dala seminggu terh ?.
maid dah tekdeh dah.... No
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Fri Jun 05, 2009 9:36 am

acik wrote:Insyallah looking forward... 1 Nov 09.

pasal family day kita .... munkin clash dgn conference pakcik di India dan acik munkin teman Pakcik...
Sarah dgn Sofee teringin bebenor ke EAGLE RANCH neh. sape sape ade idea... kome nok tumpangkan deme berdua tu kat maneh weh! dala seminggu terh ?.
maid dah tekdeh dah.... No

laaa...acik tak dapat joint ke thn neh..tak best la..huhuhu.. kurang la meriah nye..huhu..tapi kala ada budak berdua terh boleh jugek jadi wakil..

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Fri Jun 05, 2009 12:01 pm

bong wrote:tq for the update.....
setuju......bayaran tu elok lah dibuat drp sekarang...supaya tidak membebankan!!!!
Berilah kerjasama yg jitu untuk menjayakan "Family Day keluarga Mohd Salleh & Milah"

setuju..setuju...
bayar awal jugek dapat mengelakkan comittee dari pening kepala bila hotel asyik hantor reminder mintak duit....kui kui kui... Laughing (kesian la ke sepupu2 demeh neh..huhuhu)

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Fri Jun 05, 2009 12:05 pm

acik wrote:Insyallah looking forward... 1 Nov 09.

pasal family day kita .... munkin clash dgn conference pakcik di India dan acik munkin teman Pakcik...
Sarah dgn Sofee teringin bebenor ke EAGLE RANCH neh. sape sape ade idea... kome nok tumpangkan deme berdua tu kat maneh weh! dala seminggu terh ?.
maid dah tekdeh dah.... No

kala tukor tarikh family day seminggu awal? kala boleh biar la suma dapat pg tahun neh..ayoh teh pern dah makin sehat..moga2 dapat la joint thn neh. mesti lagi meriah Laughing

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  acik on Fri Jun 05, 2009 3:18 pm

nozieanna wrote:
acik wrote:Insyallah looking forward... 1 Nov 09.

pasal family day kita .... munkin clash dgn conference pakcik di India dan acik munkin teman Pakcik...
Sarah dgn Sofee teringin bebenor ke EAGLE RANCH neh. sape sape ade idea... kome nok tumpangkan deme berdua tu kat maneh weh! dala seminggu terh ?.
maid dah tekdeh dah.... No

kala tukor tarikh family day seminggu awal? kala boleh biar la suma dapat pg tahun neh..ayoh teh pern dah makin sehat..moga2 dapat la joint thn neh. mesti lagi meriah Laughing

Nozie... supaya seme mende yang di rancang bejalan lanco. acik cadangkan kita teruskan jer tarikh dan agenda hari kelluarga kita. Insyaallah anok2 acik akan datang: syafiq, sofwan, salman... sarah n sofee ni, kala ade tempat dia nok duduk seminggu terh. deme sangat2 teringin join family day.
seme keluarga laing2 dah ready. ayoh teh pern dah sehat. manatau... kalau allah izing kan tetiba conference pakcik di tuko tarikh.. Laughing
p/s. acik dah bayo separuhkan... bete ke Embong!..ade tak kome bagi chque pd Bong.
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  Dato' K on Fri Jun 05, 2009 3:47 pm

acik wrote:Insyallah looking forward... 1 Nov 09.

pasal family day kita .... munkin clash dgn conference pakcik di India dan acik munkin teman Pakcik...
Sarah dgn Sofee teringin bebenor ke EAGLE RANCH neh. sape sape ade idea... kome nok tumpangkan deme berdua tu kat maneh weh! dala seminggu terh ?.
maid dah tekdeh dah.... No

acik, kala budak berdua terh nok, buleh hek lah nok lepok2 umoh komeh..insyaallah by that time, umoh komeh akan di occupy 24 jam sehari sbb bulan 7 neh doh ade pembantu...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  sella on Fri Jun 05, 2009 5:44 pm

komeh ade kemusykilan sikit...untuk bayaran ayoh2 sedare ni ade komeh dengo dr sumber2 yg kurang sahih..kos demeh dah ditanggung beres...yeke??ke ditnaggung halal je??hahah..

sella
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 34
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  acik on Mon Jun 08, 2009 2:14 am

kamal terima kasih... dah tanye dah budak berdua terh. demenye tengoh berbeloh bagi... sebak tak berape biase agoknye. insyallah nanti dah ade idea lah nok tumpang kat mane..

bageh juga pertanyaan Sella terh.
best nye kala bayaran ayoh sedara/mok sedara di tanggung bereh... acik masuk dala golongan mok sedara.. hi..hi.. Very Happy
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Thu Jun 11, 2009 6:11 pm

sella wrote:komeh ade kemusykilan sikit...untuk bayaran ayoh2 sedare ni ade komeh dengo dr sumber2 yg kurang sahih..kos demeh dah ditanggung beres...yeke??ke ditnaggung halal je??hahah..

untuk mengelakkan sbrang kemusykilan maka, eloklah komeh menjwak soklan sella neh.. mengikut hsil perbincagn seinagt2 komeh, mok & ayoh sedara pern kena lah bayor jugek..tapi kala ada anok2 yg dah bekerja terh tulonglah bayor ke utk mok & ayohnye.. Smile

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  nozieanna on Fri Jul 24, 2009 1:14 pm

salam semua..

perkembangan terkini family day kita.

stakat hari ineh, mengikut rekod bendahari jumlah duit dala akaun kite adalah RM1065. walaupun bolehla dikira bagus jugek jumlah terh sebab menandakan ada jugek yg komited utk bayor Very Happy hehe. tapi tak dek la memberansangkan sgt jumlah tu. masih jauh lagi dari budget kita.

akan dtg, mngikut cadangan dari achik, akan dikeluarkan senarai nama sape yg bayor tiap2 bulan. list ni bertujuan utk menggalakkn semua org berlumba2 utk bayor..maca dala forum la jugek suma berlumba2 nok buat posting utk dapat kedudukan yg paling tggi..hehe tapi kena tgu dulu la sebabnye masing2 sibuk amat.

lagis atu nok mintak tolong pada wakil family memasing utk start bg list sape yg confirm nak pg family day. kalau tau awal senang nak buat budget yg lebih tepat. stakat neh komeh bgtau hotel dala 50 orang. last year yg pergi dalm 30 lebih.diaharapkan thn neh lagi ramai la. kalau boleh nak senarai terh sebelum raya..boleh email / sms ke komeh..lagi bageh kala letak dala forum.

Raya nanti kita kena buat meeting family day& t-shirt.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Family Day 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum