Latest topics
» [b]Majlis OGY[/b]
Thu Jan 05, 2012 10:14 am by nolyzulkeply

» Sudut Agama
Sat Dec 31, 2011 3:25 pm by acik

» Mak Ngah Pidah
Thu Dec 29, 2011 2:50 pm by Dato' Kay

» INSYALLAH, BONG AKAN MENUNAIKAN UMRAH.
Fri Jul 29, 2011 5:29 pm by nolyzulkeply

» MAHLIS TAHLIL DAN BACAAN DOA SELAMAT
Mon Jul 04, 2011 9:30 pm by bong

» GOING FOR HOLIDAY
Fri Jun 10, 2011 1:38 pm by nozieanna

» MAK LONG, TAK SIHAT @ KUANTAN
Thu Jun 09, 2011 2:42 pm by acik

» BAKAL MAMA &............
Wed Jan 26, 2011 1:09 pm by Dato' Kay

» BERTUNANG!!!!?????
Tue Jan 11, 2011 10:42 pm by bong

Top posters
Dato' K (328)
 
acik (255)
 
bong (205)
 
CDM C.Man 369 (192)
 
nozieanna (177)
 
Ogy (150)
 
nolyzulkeply (126)
 
kak long (120)
 
aida (75)
 
CDM E-1 (74)
 

Poll
Log in

I forgot my password


APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Go down

APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  CDM C.Man 369 on Tue Mar 31, 2009 12:46 am

Topic baru nih utk semua kongsi sama2 kejayaan masing2 sepanjang 2008 sampai ke skarang ni 2009 agar dpt kita mendapat manfaat dari topic nih. contohnye,bila doh bace perkongsian bersama nih dapat memberi semangat or keyakinan kpd kite semua setelah membacanye bagi mengharungi hidup kita yang mendatang nanti. komeh mulakan ngan diri komeh sendiri. setakat ni kejayaan komeh ialah doh menjadi TOP 4 dalam forum kite nih. he..he..he

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  bong on Wed Apr 01, 2009 12:26 am

eeeeee.....jahhhh, beteaa....tak abis-abis tektik nak tambah posting!!!!
avatar
bong
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 205
Join date : 2008-10-26
Age : 60
Location : tmn desawan,klang

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  ash2lact on Wed Apr 01, 2009 1:37 pm

bong wrote:eeeeee.....jahhhh, beteaa....tak abis-abis tektik nak tambah posting!!!!


memang bete jas bete C.Man nie ape nak jadi ntah asyik main tipu je ishishish
Mad Mad Mad
avatar
ash2lact
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 45
Join date : 2009-02-24
Age : 27
Location : bukit raya

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  bong on Fri Apr 03, 2009 1:51 am

ashraf apply universite mana? and what course!.kali ni mesti lebihkan usaha!!!
xada apa2 berita from mak nyang amalina & mak long atikah ke?
avatar
bong
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 205
Join date : 2008-10-26
Age : 60
Location : tmn desawan,klang

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  acik on Fri Apr 03, 2009 9:40 pm

CDM C.Man 369 wrote:Topic baru nih utk semua kongsi sama2 kejayaan masing2 sepanjang 2008 sampai ke skarang ni 2009 agar dpt kita mendapat manfaat dari topic nih. contohnye,bila doh bace perkongsian bersama nih dapat memberi semangat or keyakinan kpd kite semua setelah membacanye bagi mengharungi hidup kita yang mendatang nanti. komeh mulakan ngan diri komeh sendiri. setakat ni kejayaan komeh ialah doh menjadi TOP 4 dalam forum kite nih. he..he..he

Acik alhmdllah dah jadi TOP 2 dala FORUM.. Very Happy . Insyalllah sentiasa berazam nak kekalkan kedudukan.. Cheriooo
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  sella on Mon Apr 06, 2009 3:09 pm

kejayaan komeh utk tahe nie ialah dapat berkhidmat di tempat lahir sendiri dan juge dapt meneman ayoh & mok nyang..selame idup komeh nie tok pernoh dapat duk drumoh..at least sblm komeh mengikek suami/dtukarkan ke temp lain,dapat la jugeh komeh memakbulkan impian ayoh nyang yg nok cabut gigi & buat gigi palsu ngn komeh..

sella
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 34
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  nolyzulkeply on Tue Apr 07, 2009 1:02 pm

sella Yesterday at 2:09 pm


kejayaan komeh utk tahe nie ialah dapat berkhidmat di tempat lahir sendiri dan juge dapt meneman ayoh & mok nyang..selame idup komeh nie tok pernoh dapat duk drumoh..at least sblm komeh mengikek suami/dtukarkan ke temp lain,dapat la jugeh komeh memakbulkan impian ayoh nyang yg nok cabut gigi & buat gigi palsu ngn komeh..

sella mende susoh nye..suh je la bakal laki ouk tu tukor ke spita raub tuh...
avatar
nolyzulkeply
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 126
Join date : 2008-10-22
Age : 39
Location : Ampang yg sokmo jem

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  sella on Tue Apr 07, 2009 3:14 pm

tak glemer la kaeh kala stakat keje di raub je sampai pencen..

sella
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 34
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  Dato' K on Tue Apr 07, 2009 7:51 pm

kaeh cadae ke aok bukok klinik di seremban 2 sbb sehingga setakat ineh, mmg tekdeh kelinik gigi di siterh..kite buat partner la..kaeh 40%, aok 35% n boipren jas aok terh 25%...

pas terh letok nama klinik - Klinik Kamal. Amaca? Kaeh di sineh femes oooo..Ketua Pemuda Pas Seremban 2..hahaha
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  bong on Tue Apr 07, 2009 11:17 pm

Dato' K wrote:kaeh cadae ke aok bukok klinik di seremban 2 sbb sehingga setakat ineh, mmg tekdeh kelinik gigi di siterh..kite buat partner la..kaeh 40%, aok 35% n boipren jas aok terh 25%...

pas terh letok nama klinik - Klinik Kamal. Amaca? Kaeh di sineh femes oooo..Ketua Pemuda Pas Seremban 2..hahaha

eneh maca peribahasa "lembu punya susu, sapi dapat nama"....makeenya pulok "Klinik Kamal"?ada-ada jeee aok nii...

lahhhh.....Pas ke!!!!,,,,,cuba2lah masuk barisan.....ceeeroh masa depan!!!!
avatar
bong
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 205
Join date : 2008-10-26
Age : 60
Location : tmn desawan,klang

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  Dato' K on Wed Apr 08, 2009 2:45 pm

Doh jadik major shareholder, kena taruk nama komeh la embong..hehehehehe

Tekdeh la mbong wehh..komeh bobok ajeh terh...komeh tekdeh parti2 neh...komeh neh ala2 ahli bebas jeh..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  CDM C.Man 369 on Thu Apr 09, 2009 12:53 am

la awok bebas rupenye kamal, komeh baru nok wakilkan awok cadangkan kat beloh2 dark side ni supaye perbanyokkan lagi pemberian tanoh2 utk kaum lain sure menang la. bagi melayu tanoh utk tanam bunge je dalam pasu. he..he.. politik la pulak.

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  Ogy on Thu Apr 09, 2009 2:18 pm

komeh dah berjaya mendaftar sebagai ahli UMNO petang semalam.
Daftar cara online je.
Sesapa yang berminat nok menjadi ahli UMNO boleh la klik alamat kat sebeloh ni http://www.daftar.umno.org.my/


p/s : Kamal,Man dgn Iwan apa tunggu lagi jom le daftar sekarang.Ni la masanya kita nok menunjukkan sokongan hehehe (komeh tengoh bersemangat ni....)
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 39
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  sella on Thu Apr 09, 2009 2:34 pm

dato k...
cadangan oak terh kaeh tolok mentoh2...ttiba nok letok name oak..tak komersial lgsg..

sella
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 34
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  Dato' K on Thu Apr 09, 2009 3:17 pm

wuishhh..semangat sungguh aok, ogy.....bageh2...komeh tgu dulu lah..tgk tok jib ni guane dulu..kala jenih banyok tdo je, komeh remain jadi ahli bebas la..heheheh

bkaitan ngan mendaftor neh, komeh ade citer gok..ari terh mase nok proses loan utk rumoh, officer bank yg komeh nok pinja neh, ada call komeh nok confirmkan beberapa particulars..n yg beh nyerh, dia tanya komeh - 'en. kamal, (dia tok tau komeh neh Dato'...hahaha) ada jadi ahli mana2 parti politik?'..so komeh per kata tekdeh la sbb seingat komeh mmg tok pernoh isi borang or register via internet...pasterh dia kate - 'kalau ikut rekod yg kami ada, en. kamal ni dah register sbg. ahli umno'...komeh tanya dia balik - 'u check betul2 no ic..ada berjuta org sama nama ngan i'..dia kata doh bete doh n komeh neh ahli umno kuala terengganu!!!!.....

komeh tok pueh ati, komeh check via umno punya website..bile masuk no. ic komeh, tereh nye hang komputer...try kat computer laing per sama..try member komeh yg ahli umno, ok je kuor data kat website tu..heee, tu la masalohnye kalo doh jadi Dato' K ineh...kuikuikui...

nok kata sopi, mmg tobat dia tok kuasa mende2 gineh n dia per ahli bebas cam komeh..adik beradik dia pulok seme pas...hehehehe..

wei dr. ladok, kala letok nama aok lagi la tak komersial nyerh..nama aok maca nama org asli bukit fraser..kuikuikui
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  nozieanna on Thu Apr 09, 2009 4:26 pm

Dato' K wrote:wuishhh..semangat sungguh aok, ogy.....bageh2...komeh tgu dulu lah..tgk tok jib ni guane dulu..kala jenih banyok tdo je, komeh remain jadi ahli bebas la..heheheh

bkaitan ngan mendaftor neh, komeh ade citer gok..ari terh mase nok proses loan utk rumoh, officer bank yg komeh nok pinja neh, ada call komeh nok confirmkan beberapa particulars..n yg beh nyerh, dia tanya komeh - 'en. kamal, (dia tok tau komeh neh Dato'...hahaha) ada jadi ahli mana2 parti politik?'..so komeh per kata tekdeh la sbb seingat komeh mmg tok pernoh isi borang or register via internet...pasterh dia kate - 'kalau ikut rekod yg kami ada, en. kamal ni dah register sbg. ahli umno'...komeh tanya dia balik - 'u check betul2 no ic..ada berjuta org sama nama ngan i'..dia kata doh bete doh n komeh neh ahli umno kuala terengganu!!!!.....

komeh tok pueh ati, komeh check via umno punya website..bile masuk no. ic komeh, tereh nye hang komputer...try kat computer laing per sama..try member komeh yg ahli umno, ok je kuor data kat website tu..heee, tu la masalohnye kalo doh jadi Dato' K ineh...kuikuikui...

nok kata sopi, mmg tobat dia tok kuasa mende2 gineh n dia per ahli bebas cam komeh..adik beradik dia pulok seme pas...hehehehe..

wei dr. ladok, kala letok nama aok lagi la tak komersial nyerh..nama aok maca nama org asli bukit fraser..kuikuikui

bete ke org bank tanya soklan neh? mat kala jd ahli terh senang dapt ke loan nye.. kui3.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  CDM C.Man 369 on Fri Apr 10, 2009 1:03 am

seingat komeh, komeh nih doh lame berdaftor, maklumlah org kuat satu ketike dulu. bagus jugok cadangan awok ogy, nanti komeh chek smule. komeh ni dalam hati keris je tapi kala 2nd choice ada tapi tok kuat mane la hok parti nih. tapi selagi ada (Parti Kerana Orang) mampus X sokongnye nok2 hidup lagi pengasasnyer. kala doh x pengasas & family die dlm parti terh baru la bleh konsider nok sokong tapi nok kene tengok gok hale tuju parti terh,kala duk raih undi rakyat cara manjekan kaum lain jugok teknok la komeh tapi jgn UMNO wat giterh pulok doh la.. brape banyak tapi dah, keris tetap keris.

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  nolyzulkeply on Fri Aug 21, 2009 12:05 pm

assalamualaikum...kepada ahli cucu2 aki sume...komeh nok bagi tau..komeh telah pun mengembangkan sayak karier komeh kepada agen insuran Prudential...so kepada sesape yg xde insuran tu boleh la masuk dgn komeh...especially yg baru dapat baby tu bagerh la nok start dr awal...ATTN kepada Cekgu Man..ouk dah janji ngan komeh kan...hehehehe....kala nok tau lebih lanjert...boleh la buat appoinment.
avatar
nolyzulkeply
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 126
Join date : 2008-10-22
Age : 39
Location : Ampang yg sokmo jem

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  Dato' K on Fri Aug 21, 2009 1:10 pm

laa hai..mat nyerh lambat hek bgtau??izzah br je si sopi amik insurance yg hok ambank...

weh, kala komeh nok jd agen gok buleh ke??? hehehe...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  nolyzulkeply on Fri Aug 21, 2009 1:35 pm

buleh sesanget la...mat nye x buleh...
avatar
nolyzulkeply
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 126
Join date : 2008-10-22
Age : 39
Location : Ampang yg sokmo jem

View user profile

Back to top Go down

Re: APAKAH KEJAYAAN DEMEH 2008&2009?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum