Latest topics
» [b]Majlis OGY[/b]
Thu Jan 05, 2012 10:14 am by nolyzulkeply

» Sudut Agama
Sat Dec 31, 2011 3:25 pm by acik

» Mak Ngah Pidah
Thu Dec 29, 2011 2:50 pm by Dato' Kay

» INSYALLAH, BONG AKAN MENUNAIKAN UMRAH.
Fri Jul 29, 2011 5:29 pm by nolyzulkeply

» MAHLIS TAHLIL DAN BACAAN DOA SELAMAT
Mon Jul 04, 2011 9:30 pm by bong

» GOING FOR HOLIDAY
Fri Jun 10, 2011 1:38 pm by nozieanna

» MAK LONG, TAK SIHAT @ KUANTAN
Thu Jun 09, 2011 2:42 pm by acik

» BAKAL MAMA &............
Wed Jan 26, 2011 1:09 pm by Dato' Kay

» BERTUNANG!!!!?????
Tue Jan 11, 2011 10:42 pm by bong

Top posters
Dato' K (328)
 
acik (255)
 
bong (205)
 
CDM C.Man 369 (192)
 
nozieanna (177)
 
Ogy (150)
 
nolyzulkeply (126)
 
kak long (120)
 
aida (75)
 
CDM E-1 (74)
 

Poll
Log in

I forgot my password


Achek n Pakcik

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Mon Oct 20, 2008 6:36 pm

Dengor citer, achek n pakcik nok gi uk lagi sebab pakcik further study..paleh rajin n pandai nyeh..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Thu Oct 23, 2008 11:45 pm

menurut mbong lg, achek n pakcik gi uk likely awal tahun depan, lepas settlekan skolah si salman. budok haleh dua org terh je yg mengikut..hero2 seme lepak mesia..sdg berusaha nok jempek achek n pakcik join d club..sambil2 buleh btanya kabor esp. masa kat uk nanti, buleh jugek bg tazkirah ke anok2 sedara neh...jgn asyik ckp pasal politik jeeeee..huhuhu..si syafiq bile nk join nyerh?doh bgtau doh ari terh..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Ogy on Fri Oct 24, 2008 12:32 am

Kat U.K nanti Achik duduk kat area mana weh?
Berapa lama duduk kat U.K?
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Sat Oct 25, 2008 11:46 am

tok berapa sure komeh..ingat nok teleper dia la lepah neh...sambil2 btanya kabor, buleh jempek join forum..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  nozieanna on Sun Oct 26, 2008 5:07 pm

komeh skarang ni d umah achek. achek dah register dah. tak lama lagi achek akan post komen kat sini. hehehe

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Pakcik ke UK

Post  acik on Mon Oct 27, 2008 10:19 am

Salam anok2 sedara semua,
Ini cerita perkembangan ttg progrem ke UK.
Pakcik nak buat sabbatical ( cuti bg Dr. PHD..utk buat research/ kerja selama stahun..ketnya ade juga Dr-Dr yg pegi cuti2 jeh he..he.. Laughing ) di CONVENTRY. UK. 2 hrs driving ke Manchester lol! .
budak2 2 org tu sek kat sana. kome bawa jugerk Sofwan. sbb die tak dek keje kat sini. takerk pulak nye meraya jeh entah kemane2 kala kome tingge ke die. Salman dudok asrama sbb dah ting. 4. rugi kala belajo kat sana.

Flight Achek pada 8hb Jan 09. pukul 10.45 am. Duduk sana sampei 31 Dis 09.
berhenti sini dulu...ramei hek yang mengerumer achek menileh nih. sampei hilang mood komeh nok merapu Very Happy Very Happy
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Ogy on Mon Oct 27, 2008 2:19 pm

Kumpul duit weh....
Moh kita bercuti ke U.K.
2 jam je nok ke Old Trafford hehehe
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Tue Oct 28, 2008 3:30 pm

mmg pepaleh rajinnye pakcik menuntut ilmu...contoh yg baik untuk di ikek oleh kite seme..achek, dulu mbong kate achek nok beli umoh di seremban two? tok jadi doh ke??sineh komeh tgk banyok lageh banglo yg kosong2...confirm half price kalo nok dibandingkan dgn kl...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Tue Oct 28, 2008 6:30 pm

Kamal,
Rajin belajo ni tak sama dgn duit masok poket...increment pun tak banyok, cume kepuasan je.
yang penting kite happy dgn ape yg kita buat n sentiasa mintok yang terbaik utk kite dari Allah.

pase rumoh tu..rezekinye kat tempat laing. mase mencarik dulu..kome merayau dari Air Keroh sampei lah ke Spring Hill Seremban. Semua dah sold out. tingge yang tok mampu bayo jeh.Tak ter pegi pulok ke Srmban 2. Last2 terbekenan ke rumoh di Nilai. tak besor sangat. Single Storey Semi-D. kira ok lah hok nok tingge berdue je. tua2 nanti.
Insyaallah. 1 thn lagi siaplah agoknyeh.
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Wed Oct 29, 2008 2:48 pm

komeh setuju ngat pase iterh...keje neh basically mengambik 1/3 drp masa sehari-hari kite..so, kena enjoy ngan apa yg kite buat..keje teruk guaneh per tp kalo at d end of d day, kita rasa pueh, dpt self-satisfaction, doh happy doh...kite try yg terbaik, rezeki Allah yg mengurehkae...kala dapat lebih, syuukurrr...

komeh di company skrg ni per, kala ikek kan mmg patut rasa maroh sbb byk keje komeh kene buat semata2 sbb bos teknok engage consultant yg semestinya kena bayor banyok...doh la keje lain nok kena buat gok...tp sbb minat n rasa pueh bile mende terh (kebanyokannya proposal la) dpt disiapkan dan dapat approval pulok, rasa maroh per hilang esp. kat sineh seme mende kena buat sorang2...dapat gok experience, sampai ke pengaroh dbkl per komeh penoh cong masa bg presentation..huhuhu..(bukan tipuu, manipulate je wehh)

paleehhh achek, sampei ke melaka mencari umohnye...kat sban 2 ni banyok umoh nyerh design hok modern2..tu yg rambang mate terh..lg per, kat sini tak payoh nok kuor mana2 sbb seme ada - jusco, tesco, sekoloh, tpt2 nok chill out, taman tasik, surau per banyok..tu yg komeh doh kabo ke syafiq, kalo boring2 kat nilai terh, anytime buleh dtg umoh komeh...ingek ke umoh achek nok tinggal ngan budok2 haleh terh..kala nok duduk berdua, mmg sesuai sgt la nilai terh..rilekkk je area nyerh..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  nozieanna on Thu Oct 30, 2008 1:01 pm

bagerh la achek beli umoh d nilai. blh la komeh datang melepak cheers

sejak duk d nilai neh komeh tak penoh pern terjumpa ngan syafiq. padahal nilai neh bukannye beso sgt. komeh selalu la jugek ke giant terh.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Thu Oct 30, 2008 1:04 pm

..self satisfaction memang penteng. dala ape2 yang kita buat. jadi maca mane leteh/ terok ke mende tu..kita tak perasan perh. seronok jee n puas hati. itu yang di namake IKHLAS...(walaupun buat keje rumoh..). kepuasan ni juge yang akan di kongsi oleh org2 keliling kite. makne nya kurang tensen.

maca kamal terh kan...kadang2 oak rase macam2 kena buat yang sepatetnya keje org laing. tapi secara haleh nya, awok dapat banyok/macam2 pengalaman yg memang Allah saja nok bagi pada oak. hikmahnye...insyaallah satu ari nanti baru kita nampok n mase terh baru kita tahu WHY ME?...lagi satu bile kita banyak involve dgn banyok mende neh, kita akan jadi cepat/lebih matang.
...sori kala ade tersasul...
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Thu Oct 30, 2008 1:11 pm

nozieanna wrote:bagerh la achek beli umoh d nilai. blh la komeh datang melepak cheers

sejak duk d nilai neh komeh tak penoh pern terjumpa ngan syafiq. padahal nilai neh bukannye beso sgt. komeh selalu la jugek ke giant terh.
.

rumoh tu mungkin siap end 09. ketnya Acik mula duduk sana awal 2012 kot..(kala masih ade.. Very Happy ).
kena tunggu Sofee abih dr.6 duleh. tak payoh susoh2 pindoh sek.
Syafiq tu..tak tau lah dia selalu pegi mane. bila tanye..dia kata abih keje dudok rumoh jee. kala off, dia rajin jumpe kawan2 di Shah Alam.
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Thu Oct 30, 2008 1:54 pm

acik wrote:..self satisfaction memang penteng. dala ape2 yang kita buat. jadi maca mane leteh/ terok ke mende tu..kita tak perasan perh. seronok jee n puas hati. itu yang di namake IKHLAS...(walaupun buat keje rumoh..). kepuasan ni juge yang akan di kongsi oleh org2 keliling kite. makne nya kurang tensen.

maca kamal terh kan...kadang2 oak rase macam2 kena buat yang sepatetnya keje org laing. tapi secara haleh nya, awok dapat banyok/macam2 pengalaman yg memang Allah saja nok bagi pada oak. hikmahnye...insyaallah satu ari nanti baru kita nampok n mase terh baru kita tahu WHY ME?...lagi satu bile kita banyak involve dgn banyok mende neh, kita akan jadi cepat/lebih matang.
...sori kala ade tersasul...

tq achek for d thots..mmg ini la mende yg komeh dr dulu pecaye dlm bab2 keje neh..mesti ada hikmah satu ari nanteh....ramei geng2 yg kat sini per pelik guaner komeh buleh tahan (doh masuk 4 tahun kat company neh - geng2 sineh kekadang panggil komeh NGO sbb byk buat keje free n kebajikan..huhuu)...takpe la...ada la rezeki tuhan balas esok...mana tau, doh lama2 sket esok jd MD kat mana2 ke..huhuhuhu...masa terh, family day komeh sponsor seme...hahahah..Amin...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Fri Oct 31, 2008 12:13 am

.....AMEEN.....Semuga di makbulkan.
mesti ade cita2, then usaha betul2, lepeah tu barulah bertawakal.
kite jugek selalu ingat, hikmah/ balasan Allah nih dala macam2 cara. bukan hanya dala bentuk duit or pangkat...hikmah yg paling kite tak nampok sekali ialah PAHALA. hok ini kite kena yaking jeh. sunny
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  nozieanna on Tue Nov 11, 2008 1:19 pm

Achek pergi setahun je kan? balik bulan berape? sempat tak nak joint family day? maybe buat end december next year.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Tue Nov 11, 2008 2:06 pm

haah..setahern jeh. Insyaallah akan balek pada 30/31 hb Dis 09. kala family day terh tak sempat lah agoknyerh.
keknye syafiq, sofwan ade kat sineh mase terh.
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  CDM E-1 on Fri Dec 12, 2008 2:46 pm

harap2 tok telambat nk bg posting heheh
smoge achek & family slamat pegi slamat balik

take note seme raye tahun depan confirm kurang 1 fameli
kurang lah ceria nyeh huhu

CDM E-1
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 74
Join date : 2008-12-10
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Wed Mar 25, 2009 11:18 pm

Dato' K wrote:
acik wrote:..self satisfaction memang penteng. dala ape2 yang kita buat. jadi maca mane leteh/ terok ke mende tu..kita tak perasan perh. seronok jee n puas hati. itu yang di namake IKHLAS...(walaupun buat keje rumoh..). kepuasan ni juge yang akan di kongsi oleh org2 keliling kite. makne nya kurang tensen.

maca kamal terh kan...kadang2 oak rase macam2 kena buat yang sepatetnya keje org laing. tapi secara haleh nya, awok dapat banyok/macam2 pengalaman yg memang Allah saja nok bagi pada oak. hikmahnye...insyaallah satu ari nanti baru kita nampok n mase terh baru kita tahu WHY ME?...lagi satu bile kita banyak involve dgn banyok mende neh, kita akan jadi cepat/lebih matang.
...sori kala ade tersasul...

tq achek for d thots..mmg ini la mende yg komeh dr dulu pecaye dlm bab2 keje neh..mesti ada hikmah satu ari nanteh....ramei geng2 yg kat sini per pelik guaner komeh buleh tahan (doh masuk 4 tahun kat company neh - geng2 sineh kekadang panggil komeh NGO sbb byk buat keje free n kebajikan..huhuu)...takpe la...ada la rezeki tuhan balas esok...mana tau, doh lama2 sket esok jd MD kat mana2 ke..huhuhuhu...masa terh, family day komeh sponsor seme...hahahah..Amin...

kamal, bila skrg neh oak rase resoh sangat kena kerje ke Johor, cer awok baca smula ape kita pernoh bincang.. wallahu'alam.. entah2 ni antare jln2 nak jadi MD kot!. kena cari pengalaman. setiap org lain ujian yang di beri, so lain pulak lah pengorbanan yang di minta... solat hajat.. mane tau insyallah Allah akan lapangkan..
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Wed Mar 25, 2009 11:39 pm

seronok juga ade forum ni.. boleh tulis macam2 yang ade dalam hati kita. kadang2 nak cakak tak sempat/ tak tau nak cakap. Laughing

seme anok2 sedara...yang bete atapun yang ipo/biras.. ( sbb yg masuk forum ni deme majoritas).
Insyallah flight achik ke UK sabtu ni.. harap dapat doakn semuga semua urusan di mudahkan Allah. dan dapat tingge di sana 6 bln supaya p chik bole buat research dia.

alhmdllah seme anok2 sedara acik berjaya dalam bidang masing2. mengikut rezeki yang di tetapkan Allah. ade yang cemerlang dlm peljaran, pkerjaan, ade yang mengutip pengalaman dlm bidang masing2. semua ade kelebihan dan kekurangan masing2. semua ini anugerah Allah dan Allah juga berhak utk mengambiknya bila2 saja DIA suke.
jadi perkara pertama2 dan yang paling penting utk kita beri perhatian adalah SOLAT kita. acik nak ingatkan diri acik juga anok2 acik termasuk seme anok2 sedara jom kita perhatikan solat kita. jangan kita tinggal solat walau dalam ape keadaan pun.
ape makna seme kecemerlangan, kejayaan kita, usaha kita kala solat tak dapat di jaga. memang kita yakin satu masa nnti kita akan di bangkitkan semula utk kehidupan yang abadi.

bila kita sayang seseorang.. sepatutnya kita akan saling ingat mengingati. jadi sama2 lah kita cuba memperingatkan antara satu sama lain bila kita kata kita sayang semua kluarga dlm cucuaki neh.
SEMUGA ALLAH MUDAHKAN KITA UNTUK MENJAGA SOLAT DAN BERAMAL KEPADA NYA....( bukan utkNYA sbb allah tidak perlu kpd amalan kita, Allah MAHA segala galanya..)
semuga berjumpa lagi..
salam dari acik sekeluarga.
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 58
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Thu Mar 26, 2009 2:14 pm

acik wrote:
Dato' K wrote:
acik wrote:..self satisfaction memang penteng. dala ape2 yang kita buat. jadi maca mane leteh/ terok ke mende tu..kita tak perasan perh. seronok jee n puas hati. itu yang di namake IKHLAS...(walaupun buat keje rumoh..). kepuasan ni juge yang akan di kongsi oleh org2 keliling kite. makne nya kurang tensen.

maca kamal terh kan...kadang2 oak rase macam2 kena buat yang sepatetnya keje org laing. tapi secara haleh nya, awok dapat banyok/macam2 pengalaman yg memang Allah saja nok bagi pada oak. hikmahnye...insyaallah satu ari nanti baru kita nampok n mase terh baru kita tahu WHY ME?...lagi satu bile kita banyak involve dgn banyok mende neh, kita akan jadi cepat/lebih matang.
...sori kala ade tersasul...

tq achek for d thots..mmg ini la mende yg komeh dr dulu pecaye dlm bab2 keje neh..mesti ada hikmah satu ari nanteh....ramei geng2 yg kat sini per pelik guaner komeh buleh tahan (doh masuk 4 tahun kat company neh - geng2 sineh kekadang panggil komeh NGO sbb byk buat keje free n kebajikan..huhuu)...takpe la...ada la rezeki tuhan balas esok...mana tau, doh lama2 sket esok jd MD kat mana2 ke..huhuhuhu...masa terh, family day komeh sponsor seme...hahahah..Amin...

kamal, bila skrg neh oak rase resoh sangat kena kerje ke Johor, cer awok baca smula ape kita pernoh bincang.. wallahu'alam.. entah2 ni antare jln2 nak jadi MD kot!. kena cari pengalaman. setiap org lain ujian yang di beri, so lain pulak lah pengorbanan yang di minta... solat hajat.. mane tau insyallah Allah akan lapangkan..

harap2 giterh la acik weh..lately, byk bete ujian nyerh komeh neh..kena gi johor, umoh masuk penyamue, anok masuk hospita...berturut2 pulok terh...huhhhhhh...doa komeh, semoga allah permudohkae la hidup komeh sefamili ineh...

2-3 ari lepaih, PA bos komeh yae hok cine terh kate - bos suruh komeh mengadap..komeh agok cine buruk jas neh sure nok belasoh komeh pase lately komeh asyik emergency leave n time-off je sbb nok menyetelkan masaloh2 neh la....komeh per doh siap ayat nok counter balik sbb dia neh mmg la femes kat company neh sbg bos yg sangat la power membelasoh staff..hehehe...good news gok lah, agoknye allah doh cairkan kepale otok dia supaye kesian ke komeh neh n dia bgtau komeh maybe komeh x payoh fulltime ke JB tp xtra dibagi maca org fulltime...lega bete...siap dia nasihat komeh tinggaln baju yae tok basuh utk izzah n syamim (supaye anok2 ingat ke komeh masa komeh di JB), jgn pasang air-con (takek izzah n syamim sakit balik) n siap suruh beli buai utk izzah....huh...terharu sungguh..menyesei pulok panggei dia cine buruk jas sblm masuk bilik dia...heheheh...xtra terh buleh la simpan buat masuk umoh n lawan go-kart ngan acik mase family day..siak la acik...komeh tok bg can......heheheheh...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  bong on Thu Mar 26, 2009 9:40 pm

oohhhhh, ini maca dapat salary adjustmentlah. alhamdulliallah. tuhlah lain kaji jangan cepat nok
mengata orang!!! hee...hee...heee
avatar
bong
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 205
Join date : 2008-10-26
Age : 59
Location : tmn desawan,klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  kak long on Fri Mar 27, 2009 1:30 am

Achek selamat berangkat ke UK. Tak dapatlah rasanye nok mengantor ke airport sabtu neh... pagi hek... tamboh pulok komeh ni alergik bete bab nok mengantor orang naik kapei terbang... tetiba ajeh rasa nok Sad tapi satu ajeh, tiap kali achek nok ke UK komeh mesti teringat ke Amalina. embong mesti ingat cerita bunga di kaki.. lol! Apa pun kami sekeluarga doakan achek dan family selamat sampai dan selamat kembali. keep posting supaya kita orang tak terasa achek tiada di malaysia... I love you
avatar
kak long
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 120
Join date : 2008-10-29
Age : 50
Location : Sec. 6C Wangsa Maju

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Ogy on Fri Mar 27, 2009 7:37 am

Apa cerita dengan "bunga di kaki" tu weh?
Komeh nok tau jugok menede ceritanya......hehehe
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Fri Mar 27, 2009 8:45 am

komeh per rasenyerh tok dpt join gok la, acik wehh...

selain posting, anto2 la gambo ke forum neh...xpe2 sekejak ajeh 6 bulae terh...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum