Latest topics
» [b]Majlis OGY[/b]
Thu Jan 05, 2012 10:14 am by nolyzulkeply

» Sudut Agama
Sat Dec 31, 2011 3:25 pm by acik

» Mak Ngah Pidah
Thu Dec 29, 2011 2:50 pm by Dato' Kay

» INSYALLAH, BONG AKAN MENUNAIKAN UMRAH.
Fri Jul 29, 2011 5:29 pm by nolyzulkeply

» MAHLIS TAHLIL DAN BACAAN DOA SELAMAT
Mon Jul 04, 2011 9:30 pm by bong

» GOING FOR HOLIDAY
Fri Jun 10, 2011 1:38 pm by nozieanna

» MAK LONG, TAK SIHAT @ KUANTAN
Thu Jun 09, 2011 2:42 pm by acik

» BAKAL MAMA &............
Wed Jan 26, 2011 1:09 pm by Dato' Kay

» BERTUNANG!!!!?????
Tue Jan 11, 2011 10:42 pm by bong

Top posters
Dato' K (328)
 
acik (255)
 
bong (205)
 
CDM C.Man 369 (192)
 
nozieanna (177)
 
Ogy (150)
 
nolyzulkeply (126)
 
kak long (120)
 
aida (75)
 
CDM E-1 (74)
 

Poll
Log in

I forgot my password


Achek n Pakcik

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  CDM C.Man 369 on Thu Apr 09, 2009 2:17 am

he..he..he tak tido lagi ke bong?

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  aida on Thu Apr 09, 2009 9:44 am

mat demeh bercerite pasae hal gigi dekat tajuk Achek n Pakcik ni? kompius bete komeh hohohoh

** weih sella, kala ouk bok balik ke umoh je alat nok mencuci gigi terh tak boleh ke? huhuhu... payoh la pulak komeh nok mengambik cuti semata2 nok pegi mencuci gigi kat raub..
avatar
aida
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 75
Join date : 2008-10-20
Age : 35
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  icah on Thu Apr 09, 2009 10:00 am

kala yg hok pakei gigi palsu terh,
pos je la ke sella terh,sruh dia tulung cuci kerh..
senang sikek... Razz

icah
Ahli Pemalu..Hehe
Ahli Pemalu..Hehe

Posts : 16
Join date : 2008-10-29
Age : 33
Location : nilai 3

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  nolyzulkeply on Thu Apr 09, 2009 10:33 am

icah Today at 9:00 am


kala yg hok pakei gigi palsu terh,
pos je la ke sella terh,sruh dia tulung cuci kerh..
senang sikek...

klako..klako...klako..akakakakaka Laughing
avatar
nolyzulkeply
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 126
Join date : 2008-10-22
Age : 38
Location : Ampang yg sokmo jem

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Thu Apr 09, 2009 1:26 pm

aida wrote:mat demeh bercerite pasae hal gigi dekat tajuk Achek n Pakcik ni? kompius bete komeh hohohoh

** weih sella, kala ouk bok balik ke umoh je alat nok mencuci gigi terh tak boleh ke? huhuhu... payoh la pulak komeh nok mengambik cuti semata2 nok pegi mencuci gigi kat raub..

tu la sebaknyerh kena bg MC pade patient yg nok buat treatment..jas la laduk...drp aok mengatung tok buat mende kat hospita terh, adeloh lebeh baik buat treatment kpd sedara2 + bg MC...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  sella on Thu Apr 09, 2009 2:26 pm

kehadapan dato k dan kerabat cucuaki yg lain...

tuan,

1. budo la oak ni dato k...stakat tampal gigi nok mc buat mende...cabut gigi je dapat mc..kala oak nok jugeh mc,bak bagi ke kaeh cabut gigi oak sebtg
2. k.nolie ye ke nk wat treatment ngn kaeh?bgla datenye...bleh kaeh check diary kaeh
3.sebarang peralatan pergigian tok nye buleh dibawok balik ke rumoh tapi kala endah aka icah nok kirim ke kaeh suroh cuci gigi palsunye or gigi palsu mokteh,kaeh sedia mbantu hahaha

akhir kata tak usoh la nok mitok mc dgn kaeh...mmg kaeh tak buleh bagi...demeh ni pun pepaleh malasnye keje...nok mc memanjang..

sekian,terima kasih.

sella
Ahli Yang Beh
Ahli Yang Beh

Posts : 34
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Dato' K on Thu Apr 09, 2009 3:39 pm

sella wrote:kehadapan dato k dan kerabat cucuaki yg lain...

tuan,

1. budo la oak ni dato k...stakat tampal gigi nok mc buat mende...cabut gigi je dapat mc..kala oak nok jugeh mc,bak bagi ke kaeh cabut gigi oak sebtg
2. k.nolie ye ke nk wat treatment ngn kaeh?bgla datenye...bleh kaeh check diary kaeh
3.sebarang peralatan pergigian tok nye buleh dibawok balik ke rumoh tapi kala endah aka icah nok kirim ke kaeh suroh cuci gigi palsunye or gigi palsu mokteh,kaeh sedia mbantu hahaha

akhir kata tak usoh la nok mitok mc dgn kaeh...mmg kaeh tak buleh bagi...demeh ni pun pepaleh malasnye keje...nok mc memanjang..

sekian,terima kasih.

YB Dato’ Seri Dr. Suhaila Tun Abdullah
Menteri Kesihatan (Pencegahan Penyakit)

YB Dato’ Seri Dr. Suhaila,

Di kesempatan ini, saya secara peribadi ingin melahirkan rasa terkilan yang amat sangat di atas pendirian YB Dato’ Seri yang saya kira amat menyimpang daripada aspirasi Kerajaan Malaysia, yang kita sedia maklum begitu mendukung tinggi nilai-nilai toleransi dan keperimanusiaan.

Untuk makluman YB Dato’ Seri, pertimbangan yang diunjurkan kepada YB Dato’ Seri berkaitan pemberian MC kepada saya dan ahli-ahli Yang berhormat yang lain, bukanlah bermakna ia akan digunakan sewenang-wenangnya untuk kepentingan peribadi, jauh sekali bertujuan untuk merendahkan tahap produktiviti kerja. Pemberian MC tersebut pada dasarnya bertujuan untuk :

1. Memberikan lebihan masa kepada ahli-ahli Yang Berhormat untuk mendampingkan diri dengan keluarga, khususnya mereka yang terpaksa bertugas di luar kawsan Parlimen pada setiap minggu.

2. Memberikan lebihan masa kepada ahli-ahli Yang Berhormat untuk menenangkan fikiran yang kadangkala amat bercelaru, hasil daripada tekanan kerja yang begitu mendesak, sejak akhir-akhir ini.

Sehubungan dengan itu, saya bagi pihak ahli-ahli Yang Berhormat yang lain ingin mengambil peluang ini untuk menyarankan agar YB Dato’ Seri dapat mempertimbangkan sekali lagi perkara ini demi kepentingan semua.

Sekian, terima kasih.

Saya Yang Menurut Perintah,

YB Dato’ Seri Ir. Kamal Tun Abdullah
Menteri Pembangunan Infrastruktur

s.k
Menteri Mentor (Kementerian Penbangunan Usahawan, Industri dan Perdagangan Antarabangsa)
YBhg. Tun Norizan Tun Salleh - Harap jasa baik YBhg. Tun agar dapat memberikan pandangan dan nasihat berhubung perkara ini.
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  CDM C.Man 369 on Fri Apr 10, 2009 1:13 am

aida wrote:mat demeh bercerite pasae hal gigi dekat tajuk Achek n Pakcik ni? kompius bete komeh hohohoh

** weih sella, kala ouk bok balik ke umoh je alat nok mencuci gigi terh tak boleh ke? huhuhu... payoh la pulak komeh nok mengambik cuti semata2 nok pegi mencuci gigi kat raub..


weh, ade awok aida, lame tok jumpe. komeh nok menjawab kekompiusan awok nih. kala nok tahu sebab ape hal gigi nih ada kat topic nih coz ada kaitan ngan kecantikan gigi achik sebenornye, he..he..he (jgn lupe bawok balik present kat komeh nanti achik)

kem salam kat izhwan k aida, sori x dtg kenduri aritu.

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  aida on Fri Apr 10, 2009 11:42 am

CDM C.Man 369 wrote:
aida wrote:mat demeh bercerite pasae hal gigi dekat tajuk Achek n Pakcik ni? kompius bete komeh hohohoh

** weih sella, kala ouk bok balik ke umoh je alat nok mencuci gigi terh tak boleh ke? huhuhu... payoh la pulak komeh nok mengambik cuti semata2 nok pegi mencuci gigi kat raub..


weh, ade awok aida, lame tok jumpe. komeh nok menjawab kekompiusan awok nih. kala nok tahu sebab ape hal gigi nih ada kat topic nih coz ada kaitan ngan kecantikan gigi achik sebenornye, he..he..he (jgn lupe bawok balik present kat komeh nanti achik)

kem salam kat izhwan k aida, sori x dtg kenduri aritu.

kecik ati jugeh komeh ouk tak dtg kenduri komeh. time ouk kawen dulu komeh sanggup amik cuti, dtg dr penang lagi huhuhu..
nasib baik ouk anto wakil, sejuk balik ati komeh kehkehkeh
avatar
aida
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 75
Join date : 2008-10-20
Age : 35
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  acik on Fri Apr 10, 2009 9:51 pm

CDM C.Man 369 wrote:
weh, ade awok aida, lame tok jumpe. komeh nok menjawab kekompiusan awok nih. kala nok tahu sebab ape hal gigi nih ada kat topic nih coz ada kaitan ngan kecantikan gigi achik sebenornye, he..he..he (jgn lupe bawok balik present kat komeh nanti achik)

kem salam kat izhwan k aida, sori x dtg kenduri aritu.

amboi Man, bodek sampei ke gigi pulak.... mende ke agok nyeh hadioh utk oak neh. kirim di angin lalu je.. lah.
pasei swan tu... malah bete acik nok ke lake terh. 2/3 ari ni ujan pulak. lepas terh koto amek kawasan lake tu.. taik itek banyok weh!
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  CDM C.Man 369 on Fri Apr 10, 2009 11:37 pm

aida wrote:

kecik ati jugeh komeh ouk tak dtg kenduri komeh. time ouk kawen dulu komeh sanggup amik cuti, dtg dr penang lagi huhuhu..
nasib baik ouk anto wakil, sejuk balik ati komeh kehkehkeh


jgn la berkecil hati, I'Allah jumpe kat kenduri nolie nanti. komeh tok sempat nok beri present kat awok ngan izhwan ari terh, lagipern nok interview sepupu baru komeh nih, kot2 bleh ajok join wat bisness. he..he..he

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  CDM C.Man 369 on Fri Apr 10, 2009 11:49 pm

acik wrote:
CDM C.Man 369 wrote:
weh, ade awok aida, lame tok jumpe. komeh nok menjawab kekompiusan awok nih. kala nok tahu sebab ape hal gigi nih ada kat topic nih coz ada kaitan ngan kecantikan gigi achik sebenornye, he..he..he (jgn lupe bawok balik present kat komeh nanti achik)

kem salam kat izhwan k aida, sori x dtg kenduri aritu.

amboi Man, bodek sampei ke gigi pulak.... mende ke agok nyeh hadioh utk oak neh. kirim di angin lalu je.. lah.
pasei swan tu... malah bete acik nok ke lake terh. 2/3 ari ni ujan pulak. lepas terh koto amek kawasan lake tu.. taik itek banyok weh!


bukan bodek la Achik, ikhlas ni he..he..he. jgn susah2 la achik pasal present terh, kala boleh jersi MU yg saiznye besor skalih je. he..he..he Yg sebenornye achik sentiase kirimkan khabor berite yg happy2 pasal achik & family sepanjang disana pun dah kire present wat sedare mare kat sinih pun dah kira present dah. semoga achik & family sentiase sihat n ceria kat sane. kem salam kat pakchik & family k.

ada present, tak ada present, ada present, tak ada present, ada present, tak ada present, ada present he..he..he

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Achek n Pakcik

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum