Latest topics
» [b]Majlis OGY[/b]
Thu Jan 05, 2012 10:14 am by nolyzulkeply

» Sudut Agama
Sat Dec 31, 2011 3:25 pm by acik

» Mak Ngah Pidah
Thu Dec 29, 2011 2:50 pm by Dato' Kay

» INSYALLAH, BONG AKAN MENUNAIKAN UMRAH.
Fri Jul 29, 2011 5:29 pm by nolyzulkeply

» MAHLIS TAHLIL DAN BACAAN DOA SELAMAT
Mon Jul 04, 2011 9:30 pm by bong

» GOING FOR HOLIDAY
Fri Jun 10, 2011 1:38 pm by nozieanna

» MAK LONG, TAK SIHAT @ KUANTAN
Thu Jun 09, 2011 2:42 pm by acik

» BAKAL MAMA &............
Wed Jan 26, 2011 1:09 pm by Dato' Kay

» BERTUNANG!!!!?????
Tue Jan 11, 2011 10:42 pm by bong

Top posters
Dato' K (328)
 
acik (255)
 
bong (205)
 
CDM C.Man 369 (192)
 
nozieanna (177)
 
Ogy (150)
 
nolyzulkeply (126)
 
kak long (120)
 
aida (75)
 
CDM E-1 (74)
 

Poll
Log in

I forgot my password


[b]Majlis OGY[/b]

Go down

[b]Majlis OGY[/b]

Post  nolyzulkeply on Wed Dec 28, 2011 12:29 pm

salam...dah lamo benor demeh2 ni x membuke forum nih... mana dato'k, acik.. n ahli2 otai yg lain?.. komeh buat topik ni sbb nok tau ogy punye majlis macam mana?.. bila?.. nak kena tgk tarikh nih..kang takert clash ngan mana2 event ker.. so ogy sile la meng update tarikh majlis ouk yeh..
avatar
nolyzulkeply
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 126
Join date : 2008-10-22
Age : 38
Location : Ampang yg sokmo jem

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  Dato' Kay on Wed Dec 28, 2011 2:46 pm

nolyzulkeply wrote:salam...dah lamo benor demeh2 ni x membuke forum nih... mana dato'k, acik.. n ahli2 otai yg lain?.. komeh buat topik ni sbb nok tau ogy punye majlis macam mana?.. bila?.. nak kena tgk tarikh nih..kang takert clash ngan mana2 event ker.. so ogy sile la meng update tarikh majlis ouk yeh..

Almaklumlah zamae skrg dgn pehbuk nyerh, dgn twitter nyerh, maka bersemok samern la forum ineh.

Kome ari terh cadang nok create facebook account so that seme cucuaki n mok sedara akae di notify sekirenyerh ada posting terbaru kat forum neh. Tp sampei skrg tok buat2 lageh Very Happy Ada kelapangan, ujung minggu neh komeh buat larh....

Rasenyerh masa btunang ari terh, kenduri nok buat bulan 2, kala tok silak komeh la. Ape2 pern, bior tuan empunye diri yg mengonfirm.


Dato' Kay
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 52
Join date : 2010-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  acik on Wed Dec 28, 2011 10:13 pm



Alhmdullillah ade juge orang yg menebas semok di kg neh.... rindu juge nok mendengo celoteh deme... Very Happy

kemuskilan acik... macamana posting dato' K dah melebehi acik?? Shocked
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  Dato' Kay on Thu Dec 29, 2011 1:06 pm

acik wrote:

Alhmdullillah ade juge orang yg menebas semok di kg neh.... rindu juge nok mendengo celoteh deme... Very Happy

kemuskilan acik... macamana posting dato' K dah melebehi acik?? Shocked

Ade hati juge rupenye Acik nok menjadi Top Poster ye?? heheheh..

Gineh acik, dulu komeh guna nama nick 'Dato' K' n mmg la komeh punya posting lg banyok dr org laing sbb komeh admin page.heheheh..seme buleh ejas punya..al maklumlah, admin le katekan..tp Allah doh tarik nikmat komeh jd admin (maybe sbb komeh guna tektik yg tok berapa bersih tu kot Very Happy ) dgn cara komeh lupa password komeh sendiri...tu lah sbb nya skrg neh, komeh guna nick lain - "Dato Kay".....

Semoga kisoh ineh dijadikan teladan utk seme..heheheheh

mana ogy neh? tok respond per?

Dato' Kay
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 52
Join date : 2010-01-06

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  kak long on Thu Dec 29, 2011 2:03 pm

sementelah Ogy blum memberi respond, komeh nok menceloh sikit...

pg td dpt sms misteri (jeng.. jeng..jeng...) nama tak dok tp diyakini Pakandak Mie yg antor.. dia mewakili Ayah Teh Ha menjemperk semua wareh waroh ke majlis menyambut menantu yg akan diadakan di hotel singgahsana PJ pd 21 Jan 2012. Masa dari 12.00tgh hingga 4.00 ptg.

Moh lah sesiape yg 'percuma' hari tu kete beramei2 pakat pergi. Jarang2 dpt bjumpe dgn anak cucu aki Da jerantut neh. Sape yg nak pergi calling2 lah ye..
avatar
kak long
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 120
Join date : 2008-10-29
Age : 49
Location : Sec. 6C Wangsa Maju

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  Ogy on Thu Dec 29, 2011 6:29 pm

Assalamualaikum Cucu2 Aki sekalian....
InsyaAllah majlis perkahwinan komeh akan berlangsung pada Ahad 19/02/2012 di rumah pengantin perempuan bertempat di Taman Sri Kantan Kajang. Majlis menyambut menantu pulak akan diadakan pada Ahad 26/02/2012 bertempat di Taman Sepakat Kuantan.Komeh dengan ini menjemput secara online mana2 sedara-mara kita yang nak menyertai rombongan pengantin lelaki ke Kajang dan seterusnya bersama-sama memeriahkan majlis menyambut menantu di Kuantan pulak. Jemputan secara rasmi akan dibuat melalui telefon oleh Pak Andak/Andak/Komeh dalam masa terdekat.
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  acik on Sat Dec 31, 2011 3:14 pm

Alhamdulilllah, semuga Allah mudahkan semua urusan. Smile
kami akan cuba dtg salah satu drpd tarikh2 terh. semuga di lapangkan oleh Allah untuk kita mengeratkan silaturrahim n mencari keredhaan Allah
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  acik on Sat Dec 31, 2011 3:16 pm

kak long wrote:sementelah Ogy blum memberi respond, komeh nok menceloh sikit...

pg td dpt sms misteri (jeng.. jeng..jeng...) nama tak dok tp diyakini Pakandak Mie yg antor.. dia mewakili Ayah Teh Ha menjemperk semua wareh waroh ke majlis menyambut menantu yg akan diadakan di hotel singgahsana PJ pd 21 Jan 2012. Masa dari 12.00tgh hingga 4.00 ptg.

Moh lah sesiape yg 'percuma' hari tu kete beramei2 pakat pergi. Jarang2 dpt bjumpe dgn anak cucu aki Da jerantut neh. Sape yg nak pergi calling2 lah ye..

kami akan cuba dtg insyallah kala tak bertmbung dgn kerja pakcik - Smile
avatar
acik
Ahli Yang Super Amek
Ahli Yang Super Amek

Posts : 255
Join date : 2008-10-26
Age : 57
Location : jeram kuala selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  nolyzulkeply on Thu Jan 05, 2012 10:14 am

kak long wrote:sementelah Ogy blum memberi respond, komeh nok menceloh sikit...

pg td dpt sms misteri (jeng.. jeng..jeng...) nama tak dok tp diyakini Pakandak Mie yg antor.. dia mewakili Ayah Teh Ha menjemperk semua wareh waroh ke majlis menyambut menantu yg akan diadakan di hotel singgahsana PJ pd 21 Jan 2012. Masa dari 12.00tgh hingga 4.00 ptg.

Moh lah sesiape yg 'percuma' hari tu kete beramei2 pakat pergi. Jarang2 dpt bjumpe dgn anak cucu aki Da jerantut neh. Sape yg nak pergi calling2 lah ye..

komeh x dapat nak join..sbb time terh raya cine kan...insayaallah komeh akan balik jeransang time iterh..dah lama x balik kampung.
avatar
nolyzulkeply
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 126
Join date : 2008-10-22
Age : 38
Location : Ampang yg sokmo jem

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Majlis OGY[/b]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum