Latest topics
» [b]Majlis OGY[/b]
Thu Jan 05, 2012 10:14 am by nolyzulkeply

» Sudut Agama
Sat Dec 31, 2011 3:25 pm by acik

» Mak Ngah Pidah
Thu Dec 29, 2011 2:50 pm by Dato' Kay

» INSYALLAH, BONG AKAN MENUNAIKAN UMRAH.
Fri Jul 29, 2011 5:29 pm by nolyzulkeply

» MAHLIS TAHLIL DAN BACAAN DOA SELAMAT
Mon Jul 04, 2011 9:30 pm by bong

» GOING FOR HOLIDAY
Fri Jun 10, 2011 1:38 pm by nozieanna

» MAK LONG, TAK SIHAT @ KUANTAN
Thu Jun 09, 2011 2:42 pm by acik

» BAKAL MAMA &............
Wed Jan 26, 2011 1:09 pm by Dato' Kay

» BERTUNANG!!!!?????
Tue Jan 11, 2011 10:42 pm by bong

Top posters
Dato' K (328)
 
acik (255)
 
bong (205)
 
CDM C.Man 369 (192)
 
nozieanna (177)
 
Ogy (150)
 
nolyzulkeply (126)
 
kak long (120)
 
aida (75)
 
CDM E-1 (74)
 

Poll
Log in

I forgot my password


Ulasan Tentang Buku/Filem

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Dato' K on Tue Oct 28, 2008 4:01 pm

Kemungkinan besor, ramei di antara kite neh yg suka membace or menengok filem..ape kate, kongsikan sinopsis nyerh dalam forum neh..sinopsis je weh..sbg permulaan, jgn bgtau ending guane..tekdeh thrill la kalo doh tau ending nyerh..doh lelame esok, br bgtau..si sopi sokmo nye giterh, tengoh sedap org nengok grey anatomy ke, desperate housewife ker, tereh bgtau ending....gera bete...terbuka kepada seme jenih buku/filem...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Ogy on Tue Oct 28, 2008 5:06 pm



Judul filem : 4bia (disebut "phobia").
Genre : Seram/Hantu/Horror/Ada sikit2 humor.
Negara : Siam.
Bahasa : Siam tapi ada sarikata MElayu dan Inggeris.

Komeh sebenornya agak skeptikal dengan filem seram/antu pada zaman sekarang terutamanya filem dari Jepun/Korea.Hantu yang klise.
Tapi dalam bulan 8 dulu komeh telah tergerak hati untuk menonton filem ni di panggung wayang gambar Kuantan Megamall.

Filem ni terdiri dari 4 filem pendek yang digabungkan menjadi sebuah filem.
-Cerita pertama mengisahkan mayat berkomunikasi dengan manusia melalui SMS.
-Cerita kedua mengisahkan tentang budok mati dibuli pastu antu dia balas dendam.
-Cerita ketiga tentang sekumpulan budak pegi camping tapi tak sedor yang diorang sebenornya dah mati (yang ni kelakor sikit ceritanya).
-Cerita ke empat pulak pasal antu dalam kapal terbang.

Filem ni melangkau expectation komeh ketika mula2 masuk ke panggung.
Komeh budget filem ni mesti serupa macam filem2 antu klise yang lain.
Tapi komeh silap (bagi komeh la...)
Dari 5 bintang,komeh bagi 4.5 bintang kpd filem ni.

nota kaki : filem antu siam lagi seram dari filem antu jepun/korea
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Tue Oct 28, 2008 5:25 pm

baguh ada topic neh. komeh mmg slalu berforum pasal filem kat forum lain.hehe.

*Dato' K tgk grey anatomy jugak ke?

saje nok bgtau, kpd cucu2 aki yg minat tgk drama2 orang putih, komeh banyak koleksi DVD. selalunye belum tayang kat Tv komeh dah habis tgk. bukan download dari internet tapi komeh beli dari tokey DVD kt Johor dgn harge yg mmg muroh. hehehe. sebab komeh malas tgk kat TV. banyak hek iklannye.

*movie/drama jepun/korea & anime pun banyak jugak. bak kata mok komeh bilik komeh terh dah maca kedai DVD.hehe

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Dato' K on Tue Oct 28, 2008 5:52 pm

huuuhhhhh...kala giterh awok bawok balik la mase kenduri si aida nanteh...kala ader la :

1. lost (season yg latest - tak tau yg mane hok latest tp yg komeh doh tengok sampai geng2 pulau tu dapat berhubung dgn signal dr luor pulau bila dia jumpa walkie talkie beso)
2. grey's anatomy (season latest yg hok ada adik meredith terh)
3. desperate housewife (season latest yg hok lepas wisteria lane kene puting beliung)

mende lg tajuk yg awok ada??
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Wed Oct 29, 2008 8:01 am

Dato' K wrote:huuuhhhhh...kala giterh awok bawok balik la mase kenduri si aida nanteh...kala ader la :

1. lost (season yg latest - tak tau yg mane hok latest tp yg komeh doh tengok sampai geng2 pulau tu dapat berhubung dgn signal dr luor pulau bila dia jumpa walkie talkie beso)
2. grey's anatomy (season latest yg hok ada adik meredith terh)
3. desperate housewife (season latest yg hok lepas wisteria lane kene puting beliung)

mende lg tajuk yg awok ada??

lost komeh tak tgk. tak suke.
grey anatomy ada dari season 1 sampai latest season. nanti komeh bawak balik.
desperate housewife tgk kat tv je. hehe

cerita2 lain:
Heroes season 1-2. season 3 coming soon. baru order. Very Happy
Prison break season 1-3. season 4 baru order.
supernatural season 1-3. tgh tunggu season 4.
seakrang neh tgh nok kumpul CSI pulok.

tajuk lain2 terh komeh lupe. lgpun banyok yg ada pada member komeh. ada juga yg x dapat di kesan. huhuhu.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  anilaabdullah on Wed Oct 29, 2008 5:34 pm

weh nozie....

bagi la pinja grey's anatomy tu duluh, komeh ambik masa noli bertunang nanti, tpnya tak tau la bile ada masa nk menengoknya...

buku cite yg kome pinja raye tahun lepas nanti kome pulang la ye.... tk bace bace pe lagi

doh ada buku cecilia yg lain ke?

anilaabdullah
Ahli Pemalu..Hehe
Ahli Pemalu..Hehe

Posts : 6
Join date : 2008-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Thu Oct 30, 2008 8:16 am

nok pinjam? buleh je. tapi grey anatomy kat member. nanti komeh tanya kala dia dah habis tgk. rasanye dah kot.

weh..melampau ouk kak la, dari raya thn lepas x habis baca lageh. hehe. tak kesah nok pulang bila2 pern.

ada beli buku cecilia yg baru "thanks for the momories" tapi tak baca lageh. nanti dah habis baca komeh bagi pinjam.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Dato' K on Thu Oct 30, 2008 8:47 am

nok tanye, kala aok tolong order lost ke komeh, buleh ke??kala buleh nanti komeh check season apa yg komeh nok terh..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Thu Oct 30, 2008 10:05 am

Dato' K wrote:nok tanye, kala aok tolong order lost ke komeh, buleh ke??kala buleh nanti komeh check season apa yg komeh nok terh..

buleh hek. next order on 15th Nov. rasenye ada kot. biasanye kala cite2 yg fames2 ni ada je. tapi x sure sampai season brape. nok dari 1st season ke? tapi kena bagi duit dulu sblm dapat dvd Very Happy. komeh dah bnyak order dari member2 neh. dah jadi cam agen plak Cool satu dvd rm5. kalau complete 1 season ada dlm 3-4 dvd. gambar mmg clear gile. kalau tak ok blh tuko.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Dato' K on Thu Oct 30, 2008 10:18 am

Komeh nok LOST season 4 - season yg terbaru sekaleh..awok tanya la ade ke tok...baper nok kena bayonyerh??
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Ogy on Thu Oct 30, 2008 11:10 am

Nozie,
CSI season 9 ada?
Season 9 ni tengoh tayang kat t.v US skrg ni.
Kalau ada komeh nok satu set full season.
Ce awok try tanye member awok terh.
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Thu Oct 30, 2008 12:58 pm

Ogy wrote:Nozie,
CSI season 9 ada?
Season 9 ni tengoh tayang kat t.v US skrg ni.
Kalau ada komeh nok satu set full season.
Ce awok try tanye member awok terh.


1 dvd rm5.kala complete 1 season ada dlm 3/4 dvd.so=rm20(lbh kurang la). tapi kala blh bg komeh 30 la takut telebih plak cdnye. duit lebih komeh pulang balik.(harga sebenor rm6 sekeping tapi komeh bg diskaun.hehehe)

kala cite yg tgh tayang kat US, kala ada pon kat mesia dia jual half - half. mula2 part 1 dlm 2 cd pastu dah hbis kat us baru kuar part 2. kala nok yg betu2 complete kena tggu lama skit.tapi komeh selalu tak sabo, beli je. Razz kala tak complete lageh demeh nok ke?

P/S:suma kedai kat mesia neh jual giterh (half) kala utk cite yg baru. sebab suppliernye same je cuma harge je lain2 ikut tempat. kala d kolumpo complete 1 season dlm 60-80

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Ogy on Thu Oct 30, 2008 1:15 pm

Boleh la.....
Half season pun jadi la.
Season 9 punya tau.
avatar
Ogy
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 150
Join date : 2008-10-21
Age : 38
Location : Kuala Lipis - Kuantan

View user profile http://www.flickr.com/photos/yusraime

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Dato' K on Thu Oct 30, 2008 1:37 pm

Komeh per confirm nok..LOST SEASON 4...br abih tayang kat us rasanya...kala tekdeh complete season, berapa episode yg ade per awok tolong beli lah...ongkos nyerh komeh bagi mase btunang noli.kala komeh x dapat datae, komeh pass ke kak la...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Thu Oct 30, 2008 6:03 pm

okeh.. np...
nanti komeh order.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Thu Nov 13, 2008 2:26 pm

kepada Dato' K & Ogy...

Dato' K punya cite lost ada complete season 4. Ogy pnya CSI season9 tak keluor lageh. tokey kedai tu kata tggu 2 bln lageh. kui3.

CD lost terh dlm hari isnin / selasa depan komeh dapat. nok komeh post ke nok tggu masa knduri aida? tak pern, otw balik seremban terh sggah la d nilai 3.hehe.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Dato' K on Thu Nov 13, 2008 3:30 pm

Horray, horray...Caya lah nozi.... Very Happy

tak sabo nok menengok nyerh...nanteh ari selasa komeh call awok lah..ambik kat nilai 3...awok mmg canggih..
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

LOST SEASON 4

Post  Dato' K on Fri Dec 12, 2008 2:42 pm

huhhh, paleh beh nye LOST SEASON 4..tengkiu nozie kerana menyeplai dvd...setakat neh tok tgk abih lageh..ada lageh 3 dvd..gambo mmg clear, maca nengok astro je..tapi sokmo nye tersekat2..kala nok tuko buleh ke, nozie weh??
secara keseluruhannya, LOST SEASON 4 neh pada komeh la, lagi suspense drp season2 yg lepas..dalam season neh, satu persatu misteri dalam season2 lepas dirungkai dan ditamboh lagi pulok dgn misteri2 yg baru..huh, gampae bete org putih paleh pandai buat citer...
avatar
Dato' K
Kerani Forum
Kerani Forum

Posts : 328
Join date : 2008-10-09
Age : 39
Location : Seremban 2, Cheroh Darul Makmur

View user profile http://cucuaki.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  CDM E-1 on Fri Dec 12, 2008 3:05 pm

Felem: when the earth stood still (hehe xingat name nye)
pelakon: Keanu reeve

sinopsis & kesimpulan:

citer bese2 jeh. grapik je lawo. xde eksyen sgt. citer alien (keanu reeve) dtg ke bumi nk buat spot chek
tgk manusi2 ni dah beruboh sikap ke blum.
alien ni concern bebenor kat nasib bumi so keanu reeve ni buat conclusion bumi akan musnoh disebabkan oleh manusia
so nok selamatkan bumi ni kena lah hilangkqan @ eliminate manusia

tapi last2 tok jadi nk eliminate manusia sebab bagi 2nd chance kat manusia supaya beruboh

CDM E-1
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 74
Join date : 2008-12-10
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  CDM C.Man 369 on Sat Dec 13, 2008 11:34 pm

best2 nanti komeh beri ulasan cite komeh. ogy komeh doh rasa nak jadi cam CDM E1

CDM C.Man 369
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 192
Join date : 2008-10-24
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Mon Dec 15, 2008 8:29 am

Dato' K wrote:huhhh, paleh beh nye LOST SEASON 4..tengkiu nozie kerana menyeplai dvd...setakat neh tok tgk abih lageh..ada lageh 3 dvd..gambo mmg clear, maca nengok astro je..tapi sokmo nye tersekat2..kala nok tuko buleh ke, nozie weh??
secara keseluruhannya, LOST SEASON 4 neh pada komeh la, lagi suspense drp season2 yg lepas..dalam season neh, satu persatu misteri dalam season2 lepas dirungkai dan ditamboh lagi pulok dgn misteri2 yg baru..huh, gampae bete org putih paleh pandai buat citer...

nak tukor boleh.tapi kena tggu lama la sebab supplier jauh. hohoho. cube awok lap cd terh nagn kain, bersih2 ke dulu,takut kotor sebab terh tersekat terh. pasterh kadang2 buku kat dvd player sendiri tersekat sekat kat dvd player orang lain tak pulak.. selalu terjadi pada komeh.huhuhu. ada sekali terh, sebab tension sgt komeh penoh basuk cd terh dgn sabun basuh.kehkehkeh.. tapi lepas basuh terh, terus ok.tekdek sekat2 dah.gambo plak clear.kui3..


p/s:kalau nok tempoh cite2 lain, blh dah bagi order sekarang..next delivery bulan 1 nanti.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Mon Dec 15, 2008 1:03 pm

Tajuk movie:Twilight

Sinopsis:
Berdasarkan best seller novel "Twilight" series. suma skali ada 4 buku. twilight ni buku yg pertama.so, lepas ni ada la sequel movie ni.

Isabella Swan berpindah dari phoenix ke pekan kecil yang menerima hujan paling banyak kat US, Forks. kat sini dia berjumpa dgn sorang mamat hensem, Edward Cullen yg misteri. setelah disiasat bella dapat tau yg Edward ni rupa2nye adalah vampire. tapi Edward & family ni vampire baik. diaorang tak minum darah manusia tapi darah binatang dan dah imun dah ngn darah manusia ni.diaorang berjumpa, berkawan & akhirnya jatuh cinta.

Vampire2 ni suma ada special power memasing. contohnye cam Edward, blh baca fikiran orang lain, ahli keluarga dia yg lain cam Alice, blh tgk masa depan & jesper blh control perasaan orang. kalau orang tu tgh marah dia blh cool down kan perasaan org tu. yang paling best, vampire ni suma blh lari dgn teramat laju.


Selain family Edward, ada lagi geng vampire yang lain. yang baik cam diaorang pun ada, yg ganas & brutal & minum darah manusia pon ada. bila vampire2 yang jahat ni dapat tau pasal bella, diaorang pon mulalah memburu bella ni untuk bunuh dia. so, Edward & family diapun berusaha la sedaya upaya untuk melindungi bella dari vampire2 yang jahat ni.


Pendapat komeh;
Movie ni mmg best.. (tapi kalau demah tak suke cite2 cinta, tak best la..kui3) komeh tgk movie ni sebab komeh peminat novel twilight neh. suma buku dah habis baca. bagi sesape yg tak baca novel dia, tak rasa ape2 perbezaan, tapi bagi yg dah baca novel akan kata novel lagi best. ada banyak part yg komeh suke dlm novel tapi tak ada dlm movie.cam frust skit la.tapi overall , movie ni still best. satu yang tak puas hati, movie dia cam pendek sgt. tak puas tgk. sejam setengah je. pastu jalan cite dia cam laju gile. penonton tak sempat nak deverlop feeling utk satu2 scene dah beralih ke scene lain. mmg laju. ramai la yg terpinga2 sebab tak paham.huhuhu.

pastu ada 2 part yg komeh rasa elemen penting cite ni tak ada dlam movie. 1st adalah part yang Edward cite macam mana asal usul keluarga diaorag.. camne ayah dia (ayah angkat sebenarnya) blh jadi vampire. dia cuma cite camne dia jadi vampire je. yang kedua: pasal asal usul adik angkat dia, Alice. Alice ni tak ingat camne dia blh jadi vampire & dia tak ingat sape yg jadikan dia vampire. kat akhir2 cite tu, sepatutnye Alice ni dapat clue pasal asal usul dia tapi dlm movie ni tak ada. maybe dia nak simpan untuk next movie kot.

Part yang paling komeh suke, part vampire main besbol dalam ribut petir.dasyat giler. sama cam apa yg digambrkan dalm novel. pas tu part paling kelakar, masa Bella nak dtg umah Edward, family dia siap belajar masak lagi sedangkan vampire bukan makan pon. diaorang hisap darah je. lagu & background music dalam cite ni pon best jugak. gambar pon cantik, kawasan bergunung ganang & hijau mata memandang.lokasi shooting ni dibuat di forks. ikut betul2 tempat dlm novel.

Dalm 2nd book / movie, musuh pada vampire, warewolf akan muncul. dalam 1st movie pon warewolf ni dah kuar cuma dia blum transform jadi warewolf lagi je.


Yang paling hampeh, masa tgh wayang kat KLCC, gambar banyak kali tersekat sekat. cam tgk dvd pirate plak.huhuhu.

Cam yang komeh bgtau awal2 tadi, sape yg tak suke cite2 cinta tak suke la cite ni. tapi masa komeh pergi tgk cite ni, komerh terkejut sebab lelaki lagi ramai dari pompuan dlm panggung.bukan dtg ngn girlfren plak tu.hohoho.tapi tak rugi pon kalau tgk cite ni.cite ni konsepnye biasa je. dua orang bercinta & menempuhi bermacam2 halangan,cuma yg lain sikit sebab dia bercinta ngn vampire, so halangan2nye pon luor biasa la sikit. bukan senang wooh nak bercinta ngan vampire. hehe.

Lepas movie ni keluar panggung, suma novel twilight series ni terus top d Malaysia. member komeh pusing satu KL cari d suma major bookstore tapi suma tak dek stock.hohoho.nasib komeh dah beli awal2 dulu.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  nozieanna on Mon Dec 15, 2008 1:06 pm

stelah menengok CDM E-1 yang gile kuasa nak merampas status Dato' k, komeh pern nok posting banyok2 la jugek..hehe

saje nok bgtau.. Muaz & anaz baru lepas tgk movie cicak man2 kat TGV KLCC sabtu lepas. nanti kita dgr cerita muaz pulak pasal cicak man. hehe.

nozieanna
Ahli Yang Power Amek
Ahli Yang Power Amek

Posts : 177
Join date : 2008-10-22
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  CDM E-1 on Mon Dec 22, 2008 3:58 pm

heheh komeh bukan nok rampas kuase nok bg sokongan sokongan hehe (taktik koto lg)

CDM E-1
Ahli Yang Aktif Amek
Ahli Yang Aktif Amek

Posts : 74
Join date : 2008-12-10
Age : 36

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  anilaabdullah on Tue Dec 23, 2008 1:17 pm

Nozie,

Kome bagi pehok A. Joslay nok menempoh Lost season 1, 2 & 3. Ade ke? Kala ade, kenduri Aida nantih kome bayo. Pas tu, Grey's Anatomy dah dpt balik dah ke? Kala ade, oak bawok la balik nanti ye. Lagih satu, buku Cecilia teh, kala dah abih bace, bak la kome pinja pulok.....

anilaabdullah
Ahli Pemalu..Hehe
Ahli Pemalu..Hehe

Posts : 6
Join date : 2008-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan Tentang Buku/Filem

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum